avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înșelat cu mailuri false la vânzarea unui ceas de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelat cu mailuri false la vânzarea unui ceas de aur. Am șanse să recuperez ceasul sau banii?

Am avut un ceas de aur pe olx de vanzare!Ma contacta in domn din UK!Domnul a zis sa trimit coletu cu Posta Romana ca el depune bani in contul meu.Dimineata am primit mail ca bani au fost depusi la banca dar ca sa se vireze in contu meu trebuie sa trimit un mail la banca Lloyds cu nr de AWB a coletului...Dupa ca am pus coletu la Posta Romana am trimis si mail cu nr de AWB.Ce sa vezi bani nu au fost virati in contul meu nici dupa ce am indeplinit toate cerintele primite pe mail.Problema este ca mailurile primite nu era de la banca Lloyds ci de la cumparator!El a si ridicat coletu ai eu am ramas cu mailurile primite!Credeti ca sunt sanse sa mi recuperez ceasul sau cel putin suma de bani care i am ceruto pe ceas?!Va multumeac si astept cat mai multe raspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plangere la Politie, dar sa nu va asteptati la mari rezultate.
pai de asta am si intrebat.Sa stiu daca politia poate face ceva sau nu!Am facut eu si la Posta Romana sesizare sa se intoarca coletul dar cei dim UK nu mai vor sa intoarca coletu..
Vreau mai multe raspunsuri...Va rog
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai multe raspunsuri care sa ce?
V-ati luat teapa, singura varianta legala la dispozitie e sa depuneti reclamatie la politie, insa sansele sa se rezolve ceva sunt reduse, insa vi s-a spus deja asta.
V-ati lacomit, si acum suportati consecintele. De ce ati optat pentru o solutie scarpinata, cu trimis prin Posta si plata in cont? Nu v-a data de banuit ca cineva e dispus sa va plateasca marfa inainte de a vedea bunul? Mai ales ca nu cred ca vorbim de o suma mica (fiind vorba de un obiect relativ masiv, din metal pretios)?
De ce nu ati optat prin trimitere prin curier rapid (DHL, TNT), cu continut cu valoare declarata, asigurare si plata ramburs? Ati vrut sa faceti economie la costurile suplimentare? Imi pare rau sa o zic, dar v-a iesit... de minune.
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
pop_m, utilizator
Asta e!M am ales cu o teapa frumoasa.Vroiam sa stiu daca pot face ceva in legatura cu acele mailuri se care ae foloseste de la banca Lloyds..Eu nu o sa mai pot face nimic sa recuperez ceasul sau bani pentru ca acest somn cu asta se ocupa!

Alte discuții în legătură

Frauda in numele bancii? Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am vandut un telefon pe olx unei persoane din Anglia in valoare de 1400 lei (inclusiv transport), am trimis coletul cu telefonul prin dpd platind eu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online Il pot denunta pe cumparator daca am trimis un colet in UK si nu a mai virat bani in cont?Am trimis coletul cu Posta Romana!Am primit un mail ca domnul din UK ... (vezi toată discuția)
Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs coca cola mioara strechioiu mioara strechioiu Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi ... (vezi toată discuția)