avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune online

Il pot denunta pe cumparator daca am trimis un colet in UK si nu a mai virat bani in cont?Am trimis coletul cu Posta Romana!Am primit un mail ca domnul din UK a facut plata la banca de 4300 ron!dar acesti bani vor fi transferati in cont doar cand voi trimite mail la banca cu o poza ca am trimis coletul si cu awb ul!timp de doua zile am primit cate un mail ca si cum bani au fost procesati ca vor fi transferati in cont in cel mai scurt timp!Nimic..coletul deja a ajuns in UK si eu u am primit bani in cont..ce spuneti au sanse sa recuperez suma care trebuia sa o t ransfere/?am convorbirea toata pe whatsapp cu lel..ajutati ma va rog!
Cel mai recent răspuns: Mizgan , utilizator 19:41, 5 Iulie 2018
Astept mesaje de la voi!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa am patit eu la fel la fel am trimis un tel dar am avut inspiratie sa sun la banka care afirma ca mi-a virat am cautat pe net nr de tel si banca nu avea acel nr de cont nu exista asa ca am facut cale intoarsa la colet norcul meu ca nu ajunsese la avion
Ce spuneți poate ridica acel colet dacă i am greșit numele?și nu are nici un număr de telefon a lui.
Salut! Si eu am patit aceeasi situatie. Am trimis un laptop si nimic. Dar din cate am aflat este roman si din Ploiesti. Inca mai caut, nu ma las pana nu il prind eu sau politia nu ma intereseaza cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelat cu mailuri false la vânzarea unui ceas de aur. am șanse să recuperez ceasul sau banii? Am avut un ceas de aur pe olx de vanzare!Ma contacta in domn din UK!Domnul a zis sa trimit coletu cu Posta Romana ca el depune bani in contul meu.Dimineata am ... (vezi toată discuția)
Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs coca cola mioara strechioiu mioara strechioiu Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Intrebare transfer bancar din strainatate cryss__76 cryss__76 Buna ziua. Am trimis un produs electronic unei persoane din Anglia. Intelegerea a fost in felul urmator: contactul intre intre mine si el o fost o banca de ... (vezi toată discuția)