avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... POT FI DAT AFARA DIN INVATAMANT ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

POT FI DAT AFARA DIN INVATAMANT ?

Buna ziua. Sunt profesor de 12 ani, titular, gradul II. Din 2014, predau si la un alt liceu cu contract cu plata la ora. Directorul unitatii unde sunt titular, imi spune an de an, ca nu mai doreste sa imi aprobe dosarul de continuitate la celalalt liceu, si mai mult, imi spune ca va face tot posibilul sa plec din liceul unde sunt titular. De luni pana joi la ora 10.00, am ore in liceul unde am baza, apoi de la ora 13.00 pana vineri la ora 17.00, am ore in celalalt liceu. Vinerea o am libera, (de comun acord cu directorul unitatii unde am baza), din momentul predarii la cel de-al doilea liceu. Acum, doreste sa imi pun ore si vinerea.
1. Din punct de vedere legal, ma poate da afara ca titular?
2. Imi poate interzice sa nu mai predau si la alta institutie de invatamant
( in afara de cea de unde am baza) ?
3. Este un joc pshicologic ?
4.Cum ar trebui sa reactionez la astfel de "piedici" din partea directorului?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)
Concurs de evaluare iordache_ionel1956 iordache_ionel1956 Sunt profesor, titular pe post la un Liceu. Anul trecut in luna martie, am primit decizie de restrangere activitate pentru 8 ore/ pe saptamana, din cele 18 ... (vezi toată discuția)
Nomenclator incadrare invatamant profesori de informatica mihail123 mihail123 Buna ziua, Sunt cadru didactic titular, in Bucuresti, cu 15 ani vechime in invatamant. Am devenit profesor titular in urma examenului de titularizare la ... (vezi toată discuția)