avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord vecini

La spatele grădinii mele o firmă a cumparat o casa care are iesire pe cealaltă str. și si-a facut sediul social dar desfășoară activități conform statutului deci punct de lucru. Datorită construcției( cu etaj) și poziționării casei are vizibilitate atât în curtea și casa mea și încă ă doi vecini. I-am rugat să puna sticla mată in geamuri dar nimic. Mai mult si-au construit pe gardul comun o copertina cu structura metalică care a afectat și gardul fără nici o aprobare.Cum trebuie să procedez pentru a-mi asigura intimitatea în locuința proprie? Daca firmă avea nevoie de acordul vecinilor pentru punctul de lucru? Ce facem cu construcția pe gard?

Alte discuții în legătură

Aprobare vecini pentru deschidere punct lucru. cel_duma cel_duma La capatul gradinii mele, unde a fost o casa particulara o firma si-a stabilit sediul social, bineneteles fara acordul nici unui vecin. Mentionez ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Anexa gospodareasca aleee_h aleee_h Am construit o copertina din lemn in lateralul si putin in spatele casei,pentru a depozita lemnele, fara fundatie, acoperita cu fasi de tabla, fara ... (vezi toată discuția)
Probleme vecinatate irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua, Sunt proprietar al unei case de locuit, construita in 2008 pe fundatia unei case vechi, pe baza unui proiect, pentru care am autorizatie (de ... (vezi toată discuția)