avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... crestere salariala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

crestere salariala

Poate sa ma informeze cineva care au fost cresterile(indexare/majorare/)salariale ale functionarilor publici si inflatia pe anul 2008, mai exact procentul aplicat din luna octombrie (parca:">_ )
Daca in actul aditional se specifica faptul ca "Drepturile speciale (in cuantum de 550 lei, in vigoare din iunie 2008) se indexeaza anual, cu rata inflatiei si cu acelasi nivel si acelasi termen reglementat prin lege pentru salarii" care ar fi la "istoricul" cresterii pana in ziua de azi:stunned:
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:55, 21 Octombrie 2009
Rata inflatiei o aflati de pe site-ul Institutului National de Statistica. Cresterile salariale acordate functionarilor publici in anul 2008(strict cresterea salariului de baza) sunt prevazute in OG 9/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Începând cu anul 2021, cuantumul pensiilor militare de stat ... cotimanis cotimanis Începând cu anul 2021, cuantumul pensiilor militare de stat se indexează anual cu 100% din rata inflaţiei, la care se adaugă 45% din creşterea reală a ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu functionar public 2013 mimiela mimiela Cum se calculeaza salariul unui functionar public incepand din 01.01.2013? Mentionez ca, incepand cu luna iunie 2013 un functionar public ,clasa iii, grad ... (vezi toată discuția)
Se majoreaza cumva punctul de pensie daca creste salariul minim pe economie ? bossu bossu Am si eu o intrebare referitoare la majorarea pensiilor, daca creste salariul minim pe economie de la 700 la 800 lei creste cumva si punctul de pensie care ... (vezi toată discuția)