avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Folosirea caii de acces la apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Folosirea caii de acces la apartament

Vecinul meu sii parcheaza bicicleta pe palier ,legata de balustrada care se termina in fata usii mele. Roata din spate blocheaza jumate din spatiu de trecere de pe scara pe palier si cea din fata ajunge la 4 cm.de usa mea impiedicandu-mi intrarea in apartament (daca ai o valiza sau geanta trebuie s-o ridici peste roata. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 11:01, 11 Februarie 2018
Daca exista infiintata asociatie de proprietai sesizati oficial presedintele de asociatie care detine competenta sa dispuna masurile necesare respectarii dispozitiilor in vigoare
Dispozitia in vigoare prevede
L nr 230/2007Articolul 11


(2) Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari.

Aducetii la cunostinta, acestei persoane, faptul ca, - fiecare coproprietar din imobilul respectiv (condominiu), poate folosi atat spatiul care constituie bunul principal (apartamentul sau), cat si partile comune, insa fara a aduce atingere drepturilor celorlalti proprietari. De obicei cu persoane de acest gen este cam greu de comunicat....
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
ContSters454516, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea bicicletelor in scara blocului vzsolt vzsolt Buna ziua! Dupa o discutie apriga cu un vecin, m-am gindit sa intreb: Am dreptul sa imi tin bicicleta in scara blocului? :-/ Mentionez ca nu impiedica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o dilema. locuiesc la apartamentul 1 parter si ... Jutsu Jutsu Buna ziua! Am o dilema. Locuiesc la apartamentul 1 parter si imi tin bicicleta exact langa usa. Mentionez ca nu blocheaza nici o cale de acces, nu este ... (vezi toată discuția)
Utilizare spatiu comun bloc roxi1984 roxi1984 un proprietar al unui ap dintr-un bloc nou a luat abuziv(doar cu acordul celor 2 vecini de pe palier) holul din fata usii, construind un perete cu o usa. ... (vezi toată discuția)