avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... depasire linie continua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

depasire linie continua

Am depasit pe linie continua si am fost surprins de un echipaj de politie cu radar in miscare dar nu am fost oprit, voi primi acasa ceva notificare ? Sau daca nu m-au oprit nu mai au ce sa-mi faca ?
Cel mai recent răspuns: MLD32 , utilizator 14:13, 11 Februarie 2018
Cat priveste depasirea pe linie continua, cu siguranta, echipajul va oprea.Sanctiunea pentru depasirea limitei de viteza,procesul verbal, il veti primi acasa, cu posibilitatea de contestare in instanta in termen de 15 zile
Asta este o ghicitoare sau cum ?
Incalcare marcaj longitudinal continu, de fata cu Politia.... si totusi... nicio sanctiune ?
ok, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire pe linie continua caddy1222 caddy1222 Am fost surprins de radar ca am depasit pe linie continua si am oprit masina inainte sa ajung la ei si sa ma poata opri siam plecat cu alta masina . ce ar ... (vezi toată discuția)
Dovada valabila? nu exista contact vizual pentru constatare! LALA68 LALA68 La o curba cu forma S cu vizibilitate am depasit pe linie continua si la curba cealalalta m-a oprit echipajul de politie. Din unghiul in care era postat ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal politie rutiera tudosavioleta tudosavioleta Buna seara, ma aflu in urmatoarea situatie: am condus pe DN1 Predeal-Brasov, in zona Timisul de Jos, dupa acele curbe, am fos oprita de un echipaj de ... (vezi toată discuția)