avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sancțiuni se pot aplica daca cineva blochează un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sancțiuni se pot aplica daca cineva blochează un drum când un om trebuie sa ajungă la spital?

In cazul nostru Tati a făcut infarct în Valea Vaserului iar împiegatul a blocat linia astfel încât a împiedicat coborârea lui mai repede in Vale(el fiind decedat)
Cel mai recent răspuns: Maria Brendea , utilizator 21:34, 12 Februarie 2018
Rugam respectati regulamentul forumului
Nu deschideti mai multe topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Mă scuzați dar nu am știut că se incarca de mai multe ori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto NelaIoana NelaIoana Am cumparat o masina si proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina ... (vezi toată discuția)
Ce sancțiuni se pot aplica atunci când cineva blochează drumul și o persoana nu poate fi transportată la spital? Maria Brendea Maria Brendea In cazul nostru situația sta astfel.Tata meu a decedat în zona Valea Vaserului ,făcând infarct,iar la coborâre împiegatul a blocat linia cu Vagoane de ... (vezi toată discuția)
Certificat imatriculare Prata Prata Certificatul de imatriculare mi-a fost retinut de politia italiana pe motiv ca sunt rezident in italia mai mult de un an ,cum recuperez talonul sau unde va ... (vezi toată discuția)