avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de soferi- stergere baza de date
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de soferi- stergere baza de date

Buna ziua,
In august 2014 am fost inscrisa la o scoala de soferi din Brasov, la care am renuntat dupa cateva ore teoretice deoarece am plecat din tara.
In urma cu o saptamana, inscrierea la o scoala de soferi din alt oras a fost imposibila deoarece inca figurez in baza de date ca fiind inscrisa la Brasov.
Am fost la sediul lor personal si am depus o cerere de stergere din sistem, dupa cum mi s -a cerut.
O saptamana mai tarziu inca figurez ca inscrisa la scoala de soferi din Brasov.
Va rog sa imi spuneti daca aceasta situatie este legala, sa fiu inscrisa la o scoala de soferi chiar si 4 ani mai tarziu si cum pot sa rezolv problema avand in vedere refuzul si retinerea lor de a ma scoate din baza de date.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mădălin2 , utilizator 02:20, 20 Octombrie 2023
Bună seara ,
În anul 2022 am fost înscris la o școală din Moldova Noua Caraș-Severin,am dat acolo de doua ori sala ,și după nu m-am mai dus .A trecut un an și jumate aproape acum m-am înscris din nou la alta școală de șoferi ,și nu mă poate programa pentru sala fiindcă dosarul de la Moldova Nouă este inca deschis .Mă poate ajuta cineva pentru
a închide dosarul de la Moldova Nouă și pentru a mă programa pentru sala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)
Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Dosar sc.de soferi kratos kratos buna ziua in primul rand vreau sa va felicit pt acest site ,este de foarte mare ajutor populatiei.as vrea sa va spun despre problema mea .in primul rand acum ... (vezi toată discuția)