avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă informatii din revisal
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

informatii din revisal

doresc sa obtin, in mod oficial , extrase din revisal , in legatura cu inscrierea in revisal , de catre compartimentul R.U. a unor sanctiuni aplicate unor salariati ( colegi de serviciu) , deoarece exista suspiciunea ca, sanctiunea a fost aplicata doae asupra mea, celorlati ( 16 la numar) , ,, uitindu-se " aplicarea si mentionarea in revisal! care sint pasii de urmat si cum pot obtine legal aceste informatii , eu fiind un simplu angajat ?

Alte discuții în legătură

Acte aditionale neinregistrate la itm iu8lia3 iu8lia3 Buna seara Va supun atentiei urmatoarea situatie, cu rugamintea de a-mi spune daca este legal ceea ce se intampla sau daca este cazul sa-mi fac griji. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa retinute ptr abateri disciplinare user43 user43 Buna ziua, Compania la care lucrez a introdus o procedura [b]de sanctionare ptr abateri disciplinare prin retinerea tichetelor de masa.[/b] S-a intocmit ... (vezi toată discuția)
Obþinerea autorizaþiei de traducãtor de cãtre cetãþean egiptean shaza shaza Buna ziua! Va rog frumos daca aveti informatii in legatura cu pasii pe care trebuie sa.i urmeze cineva pentru a fi autorizat ca si traducator autorizat in Ro. ... (vezi toată discuția)