avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contopirea pedepselor primite doar în străinătate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contopirea pedepselor primite doar în străinătate

Buna ziua. Întrebarea mea este următoarea : x se afla in detenție in Elveția executând o pedeapsă de 3 ani , in aceasta perioada a mai fost condamnat în Spania la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni si in Germania la o pedeapsă de 3 ani . Faptele fiind concurente si săvârșite în 2013-2015 . Toate fiind de aceiași natura (furturi) . X doreste sa ceara transferul si executarea pedepsei in Romania . Întrebarea : care va fi pedeapsă rezultata in urma contopiri ? Hotărârile din Spania si Germania fiind recunoscute in Romania. Legea 302/2004 fiind clara ca nu trebuie agravată pedeapsă si are vreo relezvanta ca sunt si fapte săvârșite înainte de intrarea in vigoare a noului cod penal ?
Cel mai recent răspuns: MrNello , utilizator 00:17, 13 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Infracțiunile din Spania au fost săvârșite în anul 2011. Infracțiunile din Germania anul 2014 (octombrie/noiembrie) iar infracțiunile din Elveția în anii 2013 si 2014. . Toate cele 3 hotărâri au devenit definitive în anul 2017
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
MrNello, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Transfer roman condamnat in strainatate si computare pedepse avylex avylex Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Doresc sa stiu daca se poate face 100% computarea pedepselor sa stiu daca se merita sa se ... (vezi toată discuția)
Anularea beneficiului suspendarii conditionat a executarii pedepsei badila steluta badila steluta am si eu o intrbare. in urma solutionarii unui dosar penal pe oug 195/2002 s-a anulat anularea beneiciului suspendarii conditionate a executarii pedepsei ... (vezi toată discuția)