avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Armele de vânătoare și cazierul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Armele de vânătoare și cazierul

Bună ziua! Anul trecut am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru evaziune fiscală, iar acum vreau să îmi mai cumpăr o armă de vânătoare, eu mai având una. Un prieten m-a sfătuit să stau linistit, că e posibil sa îmi ridice si cealalta armă. Ce mă sfătuiți? Mai am dreptul să dețin arme?
Cel mai recent răspuns: Cristivanator , utilizator 11:12, 14 Februarie 2018
Multumesc frumos pentru ajutor! :-)

Cristivanator a scris:

Bună ziua! Anul trecut am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru evaziune fiscală, iar acum vreau să îmi mai cumpăr o armă de vânătoare, eu mai având una. Un prieten m-a sfătuit să stau linistit, că e posibil sa îmi ridice si cealalta armă. Ce mă sfătuiți? Mai am dreptul să dețin arme?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit 3 ani cu suspendare pentru infractiuni informatice ... RacingTeam RacingTeam Buna seara tuturor. In anul 2013 am primit 3 ani cu suspendare pentru infractiuni informatice si o perioada de 8 ani incercare. Reabilitarea a survenit in ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
Port ilegal de arme? denisa23 denisa23 Buna ziua, Am o pusca, sau mai bine zis am avut... pentru care acum 2 ani de zile nu imi trebuia permis de port arma, pusca a fost cumparata de la un magazin ... (vezi toată discuția)