avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratia 101 asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratia 101 asociatii de proprietari

BUna ziua.

Asociatiile de proprietari care nu realizeaza profit trebuie sa depuna Declaratia 101?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 21:57, 15 Februarie 2018
toate asociatiile de proprietari trebuie sa depuna 101. " (1) În aplicarea prevederilor art. 13 alin. (1) lit. a) din Codul fiscal, din categoria persoanelor juridice române fac parte companiile naționale, societățile naționale, regiile autonome, indiferent de subordonare, societățile, indiferent de forma juridică de organizare și de forma de proprietate, inclusiv cele cu participare cu capital străin sau cu capital integral străin, societățile agricole și alte forme de asociere agricolă cu personalitate juridică, cooperativele agricole, societățile cooperative, instituțiile financiare și instituțiile de credit, fundațiile, asociațiile, organizațiile,precum și orice altă entitate care are statutul legal de persoană juridică constituită potrivit legislației române, cu excepțiile prevăzute la art. 13 alin. (2) din Codul fiscal. "
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
Myltumesc
Neavând activitate economică deci fără venituri D101 se completează cu zero,nu?
da, normal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuna cineva daca s-a abrogat cumva legea care scutea asociatiile de locatari/proprietari de plata impozitului pe profit. Sau daca e ... (vezi toată discuția)
Fundatii si ong - impozit forfetar Laura Stefan Laura Stefan Fundatiile si ONG-urile platesc impozitul forfetar pentru veniturile din activitatea economica? (vezi toată discuția)
Asociatiile non profit FloreaElena FloreaElena Asociatia non profit care desfasoara o activitate de protectie a animalelor, are voie sa cumpere un animal ( cal) si sa incheie un contract de Vanzare - ... (vezi toată discuția)