BUNA ZIUA IN LUNA AUGUST IMI EXPIRA CONTRACTUL DE COMODAT ACESTA FIIND FACUT PE 8 ANI LA MOMENTUL CAND AM DESCHIS FIRMA IN 2010.
AS VREA SA STIU CU CAT TIMP INAINTE SA EXPIRE TREBUIE REINOIT,CE PASI TREBUIESC FACUTI ACTE ETC SI PE CE TERMEN POT FACE IN CONTINUARE CONTRACTUL DE COMODAT.
MENTIONEZ CA FIRMA ARE ACCEASI ADRESA CU CEA LA CARE LOCUIESC.
AS MAI VREA SA STIU DACA POT FACE ON LINE SAU TREBUIE SA MERG LA REGISTRUL COMERTULUI.
VA MULTUMESC.
Buna ziua.
Noul contract de comodat va trebui sa fie facut cu data in care expira contractul initial si trebuie depus la ONRC cel tarziu in acea zi. Ideal ar fi sa-l depuneti cu o zi, doua, inainte. Durata contractului poate fi nelimitata, mai ales ca dvs. sunteti proprietarul spatiului ce are destinatie de sediu social , sau, puteti opta pt. o durata mai mica, de un an sau 2, cum considerati.
In ceea ce priveste depunerea dosarului, aveti 3 optiuni: sa-l depuneti personal; sa imputerniciti un avocat pt. reprezentare , sau sa-l trimiteti online. Pt. ultima varianta insa, aveti nevoie de semnatura electronica. Exista si varianta expedierii prin posta, dar aceasta varianta nu este cea mai optima, din cauza duratei indelungate. Riscati sa va expire sediul pana ajung documentele la ONRC.
Sediu social expirat
renuta
Intrebare: Cu un sediu social expirat de 2 ani, ce trebuie sa fac pt a-l reactiva, la baza fiind un contract de comodat?
Avand in vedere noua lege, ma ... (vezi toată discuția)