avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Reinnoire contract comodat PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Reinnoire contract comodat PFA

Buna ziua,

In martie 2012 am infiintat un PFA, cu sediul la adresa la care locuiesc. Am facut la momentul respectiv un contract de comodat cu parintii mei (proprietarii apartamentului) cu durata de un an. In 2013, l-am reinoit pe perioada nederminata. Trebuia cumva sa merg cu acest nou contract la Registrul Comertului? Daca nu am facut si merg acum, risc vreo sanctiune? Sau nu este necesar sa prezint noul contract la RC?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:47, 3 Martie 2014
Este necesar sa il prezentati la RC, daca va declara ei ..."cu sediul expirat". Nu riscati nicio sanctiune. Este bine sa mergeti din timp, nu va costa nimic (doar timpul dvs.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ang671 ang671 BUNA ZIUA IN LUNA AUGUST IMI EXPIRA CONTRACTUL DE COMODAT ACESTA FIIND FACUT PE 8 ANI LA MOMENTUL CAND AM DESCHIS FIRMA IN 2010. AS VREA SA STIU CU CAT TIMP ... (vezi toată discuția)
Pfa si s-a expirat contractul de comodat pentru sediul social. nichita nichita Buna ziua, sunt PFA si s-a expirat contractul de comodat pentru sediul social , l-am reinoit unde trebuie depus si in cat timp ? (vezi toată discuția)
Plati anticipate la cas pentru pfa jansen jansen Situatie: PFA infiintat in iulie 2012 fara venituri pana la ora actuala Mi s-a spus ca singura obligatie va fi sa completez Declaratia 220 pana la 25 mai ... (vezi toată discuția)