avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocatul din oficiu cine il plătește?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocatul din oficiu cine il plătește?

Buna seara as vrea sa va intreb intr.un proces cand cealalta parte nu se prezintă avocatul din oficiu pus de tribunal , cine trebuie sa il plateasca ?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters459739 , utilizator 14:47, 13 Februarie 2018
Daca nu intelegeti sa achitati onorariul av curator este posibil ca dosarul sa se suspende.
Am inteles destul de bine ca trebuie sa plătesc avocatul curator pana aici am anjuns sa inteleg si eu dar am întrebat ce vrea sa spuna domnul avocat ca "plângerea mea nu are nici o valoare "? Ce o sa faca minorul o sa ramana fara acte ? Va multumesc pt răspunsul d.-voastra !

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca nu intelegeti sa achitati onorariul av curator este posibil ca dosarul sa se suspende.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariul avocatului curator Mihaeladenis2409 Mihaeladenis2409 Bună ziua eu am depus un apel la tribunal pentru autoritatea părintească însă fostul soț nu e de găsit nu am nici o adresă recentă si nu a răspuns ... (vezi toată discuția)
Proces divort cu minori - avocat din oficiu pentru parat ayleena ayleena Buna seara, Am facut o cerere de divort, din culpa exclusiva a paratului. Sotul nu se prezinta la termene (2, pana in prezent), nici macar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Numire curator special in actiune in pretentii girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Avem pe rol o actiune in pretentii privind recuperarea unor sume de bani. . Parata nu se prezinta si nu s-a indeplinit nici procedura de citare. Am primit la ... (vezi toată discuția)