avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

Am doua automobile cumparate in leasing, la care am platit taxa de timbru in momentul contractarii. Contractele au fost finalizate intre timp. Pe unul dintre ele l-am vandut anul acesta, mai pot solicta restituirea taxei si pt el? Ce dovezi ar trebui sa cer de la firma de leasing, plata s-a facut cu OP. Ar trebui incheiat si un contract de cesiune cu firma de leasing?
Firma de leasing a fost preluata intre timp de altcineva, iar noua firma refuza de un an de zile sa-mi furnizeze dovezile platilor.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in aceasta situatie!
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: SALONIC , utilizator 14:12, 13 Februarie 2018
Mergi la Serviciul Fiscal Municipal de care aparții și cere mai multe relații cu privire la aspectele semnalate.Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto MariaBranga MariaBranga Am doua automobile cumparate in leasing, la care am platit taxa de timbru in momentul contractarii. Contractele au fost finalizate intre timp. Pe unul dintre ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare recuperata de societatea de leasing. costi755 costi755 Va salut ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie de fapt : Am incheiat un contract de leasing cu o firma de leasing in 2008 pentru un ... (vezi toată discuția)
Adeverinta anaf/contract leasing cristiana_h cristiana_h Buna ziua, Am o nelamurire si doresc sa stiu punctual, cu articole de lege cum pot rezolva o situatie. Am incheiat la inceput de martie un contract de ... (vezi toată discuția)