avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile permis italian suspendat pe 90 de.zile pentru alcool
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

permis italian suspendat pe 90 de.zile pentru alcool

buna ziua, am o intrebare pe dat de 20 ianuarie am fost oprit, de poliție, mi s.a pus fiola având o alcoolemie de 0,21 , mi s a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile, permis italian, as vrea sa.stiu cand si daca pot da acel test pentru a.l recupera?
Cel mai recent răspuns: mirela BALINT , utilizator 18:27, 13 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
vreau sa specific, ca permisul este italian, dar mi-a fost suspendat in romania , neamt! in procesul verbal scrie, a condus autotorismul , scrie toate datele, avand o alcoolemie de 0,21...cu.amenda de 1305 lei...fara drept conducere! eu din cate au aflat,.pot da testu cu 15.întrebări pentru a reduce din durata , dar cu permisul italian nu stiu cum e!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis italian suspendat in romania pentru alocool mirela BALINT mirela BALINT bună! am o nelamurire, pe data de 20 ianuarie, am fost oprit de poliție , in neamt, mi-au suspendat permisul italian,pe o perioada de 90 de zile deoarece am ... (vezi toată discuția)
Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)