avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce mi se poate intampla daca am intretinut relatii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce mi se poate intampla daca am intretinut relatii sexuale cu o minora??

Buna ziua..ce mi se poate intampla daca am intretinut relatii sexuale cu o minora??adica eu am 18 ani si ea 14..a fost intru totul de acord si chiar a insistat..deocamdata totul e ok..avem sentimente unul fata de altul,dar dak intr-o zi o sa afle cineva si o sa se sesizeze politie ce se poate intampla??
Cel mai recent răspuns: Iuly59 , utilizator 09:24, 20 Februarie 2018
Ramirez1984 a scris:

Lulica a scris:

Ce s-a facut e bun facut!

=D>
Nu prea sunt de acord...

Revenind la intrebarea user-ului, daca se afla(asa cum au spus si colegii, este infractiune de "act sexual cu un minor") nu e de bine. Insa e cam greu de dovedit, mai ales in ipoteza in care ea a mai intretinut relatii si cu altii(dvs. stiti).

Marea majoritate a infractiunilor sunt greu de dovedit.
Nu este chiar asa greu de dovedit in situatia aceasta.
Depinde de mai multi factori.
=D>
Si eu sunt de parere ca depinde de mai multi factori , asa cum ati spus chiar dvs. , daca marea majoritate a infractiunilor sunt greu de dovedit...sau nu...

Iar in privinta acestei spete , spuneti-mi dvs., stimate coleg, cum dovediti(asa usor) , in cazul in care fata respectiva a mai intretinut relatii si cu altii si face o plangere la politie dupa 1 luna ...??
Pot exista suficiente mijloace de proba.Nu vreau sa afectez anchetele penale nici intr-un fel, nici in altul.
Probele biologice la care presupun ca va referiti nu ar diferentia cu nimic situatia si daca nu a mai intretinut relatii sexuale cu alte persoane...datorita timpului scurs.
Deci, faptul ca a intretinut sau nu relatii cu alte persoane nu ar avea relevansta sub aspect probatoriu.;)

avocat Claudiu Lascoschi
Da, pot exista suficiente mijloace de proba(sunt enumerate de CPP) insa probele pot fi neconcludente. Aici ma refer la prelevarea probelor biologice dispusa prin expertiza(mijloc de proba) care dupa mai mult timp, nu mai poate duce la concluzia ca fata a intretinut relatii sexuale cu X.
In rest, sunt de acord...;)
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2009
Av. Marian Bîrlădeanu, Avocat
Tocmai aceasta incercam sa va spun fara sa o fac in mod expres.:D
Inexistenta probelor biologice poate sa fie irelevanta pentru instanta.
Deci, sunt mai multe mijloace de proba.;)
Trebuie inca din fasa sa mearga lucrurile bine.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Poate fi corupere de minori?... andrandra andrandra am 15 ani jumatate si prietenul meu are 22...vreau sa stiu daca exista vreun risc ca acesta sa fie acuzat de corupere de minori, sau daca parintii mei pot face ... (vezi toată discuția)
Viol sau nu cezara_pufu cezara_pufu Daca tatal vitreg al unei minore de 14 ani o saruta, o mangaie, ea ii saruta mameloanele, picioarele, cu alte cuvinte ea consimte....la ce se incadreaza? (vezi toată discuția)
Corupere minori VladDracu VladDracu Buna ziua, eu am 30 de ani si sunt intro relatie cu o fata de 15 ani, nu am avut rapoarte sexuale pana acuma, prima mea intreabare ar fi daca e infractiune ... (vezi toată discuția)