avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculul pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculul pensiei

Cum se poate verifica daca este sau nu calculata corect pensia?
Cel mai recent răspuns: procesomanul , utilizator 22:24, 13 Februarie 2018
Singura verificare este atunci cand Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP), va publica pe site-ul propriu, aplicatia informatica de stabililire a pensiilor, confom art. 190 din leg. 263/2010. CNPP fiind propietara de drept a aplicatiei. Eu am o interventie, prin institutia Avocatul Poporului (AP) in acest sens. Este greu sa reusesc, dar incerc. Pana atunci nu puteti afla, decat sa apelati, contracost, la un expert contabil in materie, sau pe site-uri de specialitate. Unul din ele este acesta: [ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
procesomanul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatorii nu sunt dumnezei! leg. 263/2010, art. 190 „aplicatia ... procesomanul procesomanul Judecatorii nu sunt Dumnezei! Leg. 263/2010, art. 190 „Aplicatia informatica utilizata la stabilirea pensiilor se omologheaza si este publica„ Pentru a ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Andrec Andrec Cum pot fi sigur ca mi-a fost calculata corect pensia? Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)
Art. 190 >> lege 263/2010 Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati ! Va rog sa-mi spuneti : -cui se subordoneaza Casa Nationala de Pensii Publice ( CNPP ) ? -CNPP are personalitate ... (vezi toată discuția)