avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoaterea autoturismului de la impozit.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoaterea autoturismului de la impozit.

Buna Seara, am o mașina cu motor mare (3000cc) și as dori sa o scot din evidenta primăriei ca sa nu mai plătesc impozitul de 2000 de lei.... știu ca este posibil ca in lunile următoare sa se reducă cota de impozitare dar as dori sa nu îmi mai apăra mașina in evidenta primăriei ca sa nu plătesc deloc impozit. Țin sa Menționez ca in evidenta poliției doresc sa o mențin și sa plătesc asigurare și taxa de drum și alt taxe necesare... Cum sa procedez și ce acte as avea nevoie pentru a scoate mașina de la impozit?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:54, 13 Februarie 2018
Daca detineti spatiu proprietatea dv privata unde sa puteti depozita vehiculul ar exista o varianta sa solicitati radierea uto de pe rolul dv fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am cumparat o masina acum 2 saptamani si care zile ... lex96 lex96 Bună ziua! Am cumparat o masina acum 2 saptamani si care zile trecute sa sticat motorul si nu doresc să o repar am contract de vanzare cumpare cu vechiul ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)