avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Atestat transport persoane straini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Atestat transport persoane straini

Buna!
Stiti cumva daca se poate face cursul pentru atestat si daca se poate da examen in limba maghiara pe undeva in tara? Sau daca se poate cere translator? Sotul meu nu vorbeste limba romana la nivelul ca sa poata da examen in limba romana... S-a mutat anul trecut din Ungaria in Romania. Lucreaza ca sofer pe microbuz, si luna viitoare ii expira atestatul. Va rog ajutati-ma cu niste informatii macar. Multumim!

Alte discuții în legătură

Acte necesare si demersuri pentru dobandirea cetateniei maghiare Szikla Szikla Salutari As dori sa intreb ce acte sunt necesare pentru depunerea dosarului pentru cetatenia maghiara , stiu ca trebuie depus la Consulatul Maghiar din Cluj ... (vezi toată discuția)
Cetatenie ungaria pentru roman rezident toma100 toma100 buna ziua detin un document de rezidenta din ungaria obtinut in anul 2007 se numeste REGISZTRACIOS IGAZOLAS ,vreau sa aflu cum pot sa obtin cetatenia ungara ? ... (vezi toată discuția)
Titularizarea în licee maghiare, interzisă românilor Gheorgheurzica Gheorgheurzica Bună seara tuturor, Nelămurirea si stupefacția mea este legată de titularizare. Aș dori tare mult să știu care este legea care permite unui ... (vezi toată discuția)