avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat angajat- suspendare din activitate- proces in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat angajat- suspendare din activitate- proces in derulare

Buna ziua . Avocatul meu s-a prezentat la 2 termene din 10 , desi l-am platit . Nici nu a trimis pe altcineva in locul sau . Acum imi spune ca si-a suspendat activitatea . Mai am termene si sunt inca la fond . Nu stiu ce sa fac in situatia aceasta . Nu inteleg de ce nu mi-a spus de la inceput ca nu se mai ocupa de avocatura .
Va multumesc .
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Februarie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:27, 16 Februarie 2018
Nu se intelege exact care este intrebarea dvs.Poate nu s-a prezentat la termene care evident se amanau,lipsa raport expertiza,lipsa relatii etc.Incercati sa aflati motivul incetarii activitatii,eventual incercati sa vedeti ce solutii va ofera,poate preia dosarele alt coleg avand o intelegere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni expertiza eu_craciun eu_craciun Buna ziua, intr-o cauza ce are ca obiect pretentii s-a facut o expertiza financiar-contabila, la termenul trecut s-a depus raportul de expertiza, parata(o ... (vezi toată discuția)
Tergiversare proces, litigiu munca utilizator_avocatnet utilizator_avocatnet Salut. Cat de mult se poate tergiversa un litigiu de munca de catre angajator? La primul termen sa zicem, pe motiv ca n-au aparator, desi mi se pare tras de ... (vezi toată discuția)
Divort maria.tanase2009 maria.tanase2009 Buna ziua. As dori sa stiu daca la prima infatisare la divort nu se prezinta nici unul dintre cei doi soti, ce se intampla? (vezi toată discuția)