avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de prima inmatriculare

Am cumparat o masina noua in mai 2010, deci sunt primul si singurul proprietar, iar la inscriere am platit suma de 2100 lei, reprezentand taxa de prima inmatriculare.
Intrebare: Pot recupera acesti bani?
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare alexoctave alexoctave Pe data de 10 mai 2010 am cumparat o Dacia Logan noua prin programul rabla. 15 zile mai tarziu, respectiv pe 25 mai 2010, am achitat la FISC suma de ... (vezi toată discuția)
Taxa. Gindul Gindul Buna ziua. In anul 2011 am cumparat o masina marca OPEL 1,6 16 valve Ecotec,caravan,Euro 2,an fabricatie 1996,inmatriculata in Romania in Decembrie 2010.Va ... (vezi toată discuția)