avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare creanta garantata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare creanta garantata

Poate un creditor al unei firme aflate in procedura de faliment sa devina privilegiat sau garantat in recuperarea creantei folosindu-se de contractul dintre parti, conform caruia "materialele puse in opera vor ramane in proprietatea executantului pana la achitarea integrala a acestora " ( ne aflam la momentul dinaintea inscrierii in tabelul suplimentar al creantelor )

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Deschiderea procedurii de faliment sejc_2010 sejc_2010 Buna seara. In cadrul uni proces de insolventa unde sunt creditor am primit urmatoarea sentinta: Admite cererea administratorului judiciar...... In temeiul ... (vezi toată discuția)
Cum pt recupera bunurile utilizate la executia lucrarii de la beneficiarul aflat in faliment Dekatel Dekatel Buna ziua . Avind creante la o firma aflata in isolventa ne-am insris la masa credala cu suma totala in speranta ca dupa reorganizare vom intra treptat in ... (vezi toată discuția)
Falimentul ENGFULL ENGFULL sunt creditor al unei firme aflata in faliment ( e drept in firma e din franta ) nu am primit adresa de inregistrare pe lista de creditori , insa am procurat ... (vezi toată discuția)