avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transefer bancar (suma mare)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transefer bancar (suma mare)

Buna ziua,

Am o nelamurire in privinta transferurilor bancare cu sume mari.
Un prieten/ruda doreste sa imi trimita prin transfer bancar din alta tara o suma de 100.000 Euro pentru a cumpara diverse monede virtuale si pentru alte achizitii.

Intrebarea mea este urmatoarea:
Ce se intampla cand primesc suma de bani in cont? O sa fie blocata automat si trebuie sa merg sa declar provenienta banilor, sa platesc impozit... etc.? Sau pot sa ii folosesc imediat si sa cumpar de 80.000 euro bitcoin?

Va multumesc anicipat
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
amp3rx, utilizator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:30, 16 Februarie 2018
O sa va ceara banca documente justificative.Dacă au suspiciuni de spălare bani, sunt obligați sa informeze Oficiul pt. combaterea spălării banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pentru diaspora . Posobescu Posobescu Buna ziua. Ma puteți ajuta și pe mine va rog , nu sunt exact in tema cu legea pentru cei din diaspora care fac transferuri mai mari de 1999€ banii vor fi ... (vezi toată discuția)
Creditare asociat prin banca >15.000 euro Iulia_8891 Iulia_8891 In situatia in care un asociat imprumuta societatea cu o suma peste 15.000 euro in cont bancar sunt necesare ceva demersuri specifice /implicatii in relatia cu ... (vezi toată discuția)
Imprumut firma in euro Mihaela1772000 Mihaela1772000 Buna ziua, Ca asociat, pot imprumuta firmei o suma in euro? Ma intereseaza daca pot depune euro in contul de euro al firmei pentru a putea plati o factura ... (vezi toată discuția)