avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu prenatal!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu prenatal!

Buna ziua!daca din luna august 2017 mi-am marit salariu de la minim la 2500 lei brut(diferenta a fost platita de mine nu de angajator) si acum sunt in concediu prenatal...cat ar trebui sa i-au pt concediu si ar m-ai trebui platit ceva catre stat???
Cel mai recent răspuns: Oana_lexy , utilizator 22:09, 16 Februarie 2018
Nr de zile lucrate in cele 6 luni este de 125,iar pt luna ianuarie ar trebuit calculat concediul pt 20 de zile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal Vicky82 Vicky82 Cum se calculeaza venitul unei salariate in concediu prenatal. Stiu ca 85%din media veniturilor ultimelor 6 luni dar am inteles ca nu se retin toate ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal MarinescuDiana MarinescuDiana Concediul prenatal este 85% din media veniturilor brute din ultimele 6 luni consecutive dinaintea intrarii in concediu? In luna ianuarie nu am realizat ... (vezi toată discuția)