avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel respins ca nefondat.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel respins ca nefondat.

Daca un apel e nefondat ce se trece?fondu care sa judecat,imi cer scuze daca nam formulat corect
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Dedsec , utilizator 16:33, 8 Octombrie 2018
Ramane valabila hotararea pronuntata in prima instanta..
Rămâne prima hotărâre. Sunt în Aceasi situație. E vb de permisul de conducere. Am 15 zile de la comunicare sa predau permisul?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ramane valabila hotararea pronuntata in prima instanta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravențională respinsă. care este termenul în care trebuie să predau permisul? DannielS DannielS Buna ziua, Astazi mi-a fost respinsa plangera contraventionala dar am apel in 30 de zile ...pot preda permisul pentru a nu mai pierde timp sau sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Contestație pv și renunțare la permis. aștept, sau nu, comunicarea sentinței? Barbarosa Barbarosa O sa explic pe scurt ce am patit si sunt curios cum vedeti voi situatia :) In ianuarie mi-a fost retinut permisul de conducere 30 zile. Am facut ... (vezi toată discuția)