avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe salubritate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe salubritate

Stimate Doamne, Stimati Domni,

In 2017 Primaria Municipiului Campulung mi-a solicitat sa achit taxa de salubritate pe intreg anul, desi nu folosesc casa din respectivul oras decat ocazional 3-4 luni pe an.Considerand ca nu e legal sa achit un serviciu de care nu beneficiez am refuzat. Cu ocazia platii impozitului pe anul curent am fost obligata sa achit taxa de salubritate pe intreg anul 2017 in valoare de 160 Ron.. Adresandu-ma ANPC Arges acestia mi-au raspuns sa ma adresez Primarii . Intreb:
Conform legislatiei actuale sunt sau nu obligata s a achit prestarea unui serviciu pe care nu-l solicit si de care nu beneficiez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Seretean Rodica , utilizator 15:10, 17 Februarie 2018
In 2017 Primaria Municipiului Campulung mi-a solicitat sa achit taxa de salubritate pe intres anul desi nu folosesc casa din respectivul oras decat 3- 4luni pe an.Considerand ca nu elegal sa achit un serviciude care nu beneficiez amrefuzat. Cu ocazia platii impozitului pe anul curent am fost obligata sa achi taxa de salubritate pe intreg anul 2017 in valoare de 160 Ron.
Conform legislatiei i actuale sunt sau nu obligata sa achit prestarea unui serviciu pe care nu-l solicit si de care nu beneficiez ?[/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubritate Lucia29 Lucia29 Buna ziua,am o mica cabana,20mp,cu curte pe masura,intr-un sat,am platit taxa de salubritate anii 2012-2016 pe un intreg an mai mult decat impozitul pe an.In ... (vezi toată discuția)
Cerificat fiscal demanuela demanuela buna ziua! mi-am cumparat de cateva zile un automobil, iar cei de la Finante, m-au anuntat ca am o datorie la Florisal( o firma care se ocupa de serviciile ... (vezi toată discuția)
Taxe pt demolare imobil probleme probleme Buna ziua! Am si eu o casa la tara...foarte ,foarte veche,pe care doresc sa o demolez pt a incepe constructia unui nou imobil.Cat m-ar costa si ce acte imi ... (vezi toată discuția)