avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Despre decizia de divort
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Despre decizia de divort

Acum o lună mi sa emis hotărârea de divort si nu a fost atacată cu apel sau recurs.Am fost la judecatorie si mi sa comunicat ca a rămas definitiva si ca trebuie sa plătesc o taxa la primărie pt a o putea ridica deoarece ami trebuie pt schimbarea buletinului.Ce taxa sau chitanța trebuie plătită catre primarie si cum se numeste acea chitanta???va rog un raspuns urgent.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:18, 18 Februarie 2018
Foarte simplu,o taxa in cuantum de 5 lei pt fiecare ex pe care doriți să-l legalizați,taxa se numește taxa judiciara de timbru achitata pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Cum devine definitiva o hotarare? m_m m_m Buna ziua, Am castigat doua contestatii la executare silita, cu termen de 10 zile de apel de la comunicare. A trecut o luna de la comunicare, am sunat ... (vezi toată discuția)
Legalizarea hotararii judecatoresti MagdaPopa MagdaPopa As vrea sa stiu care sunt pasii ce trebuie urmati in legalizarea Hotararii de Divort. Menionez ca de la primirea prin posta a acesteia au trecut 30 de zile ... (vezi toată discuția)