avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata pentru radierea masinii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata pentru radierea masinii

Buna, as vrea sa stiu daca e normal sa mi se ceara o suma de peste 400 lei pentru radierea masinii? Precizez ca am scos masina din Romania si e inscrisa in strainatate
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
turtle1610, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:36, 18 Februarie 2018
Nu se intelege mai nimic din mesaj.. de catre cine vi s-a cerut si ce reprezinta taxa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto neincheiata cristianno3 cristianno3 Buna as dori un sfat in urmatoarea problema: am vandut un autoturism acum 1 an unei persoane din alt oras doar cu o chitanta fara data sau suma trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecata irinabb irinabb Buna ziua, as vrea sa stiu cum putem recupera banii ce i-a incasat avocatul pentru un proces de recuperare a unui teren vandut ilegal? Adica, avocatul ne-a ... (vezi toată discuția)
Proprietar masina cumpărată cu banii altei persoane, proveniti din credit Persoana22 Persoana22 O prietena a făcut un credit de nevoi personale pe numele ei, a scos banii din bancomat urmând ca să-i dea prietenului ei în mana și el sa cumpere ... (vezi toată discuția)