avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar masina cumpărată cu banii altei persoane, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar masina cumpărată cu banii altei persoane, proveniti din credit

O prietena a făcut un credit de nevoi personale pe numele ei, a scos banii din bancomat urmând ca să-i dea prietenului ei în mana și el sa cumpere mașină "lor" ca și cumpărător în contract.
După o perioadă s-au certat, s-au despărțit iar el a plecat cu mașina.
Acum ea plătește rata de 1000 de lei/5 ani la banca iar lui i-a cerut macar 400 de lei pe luna sa o ajute.
Acum s-a șmecherit și nici aceștia nu-i da și o ia peste picior ca nu a luat salariul de 2 luni și ca ce: "Stai tu în 400 de lei?"
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 15:14, 6 Mai 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Naivitatea se plătește, nu prea are ce face. Mai ales că banii ia scos de la ATM și ia dat în numerar..
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiindca naivitatea si invatatura costa, va invata si din aceasta situatie. Singura si-a taiat probele. Pacat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are nevoie sa faca dovada celor spuse de ea.Poate are ceva mesaje pe whatsapp in care el recunoaste cele afirmate de prietena dvs.Daca face rost de dovezi poate sa inainteze o actiune in instanta.Fara dovezi nu are ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa fac o sesizare la politie pentru o teapa primita de ... catalinciprian catalinciprian As vrea sa fac o sesizare la politie pentru o teapa primita de la un prieten pentru niște bani 300 euro ce as putea sa fac nu îmi mai da bani am niște ... (vezi toată discuția)
Eroare atm: mi-a dat bani nesolicitați pe care încă nu i-am restituit. ce este de făcut, și care pot fi consecințele? Mihaileonte Mihaileonte Buna ziua. Va solicit sfatul/ajutorul in urmatoarea problema: In week end, duminica, am iesit cu familia in oras sa luam cina. Inainte sa plec spre casa, ... (vezi toată discuția)