avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar masina cumpărată cu banii altei persoane, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar masina cumpărată cu banii altei persoane, proveniti din credit

O prietena a făcut un credit de nevoi personale pe numele ei, a scos banii din bancomat urmând ca să-i dea prietenului ei în mana și el sa cumpere mașină "lor" ca și cumpărător în contract.
După o perioadă s-au certat, s-au despărțit iar el a plecat cu mașina.
Acum ea plătește rata de 1000 de lei/5 ani la banca iar lui i-a cerut macar 400 de lei pe luna sa o ajute.
Acum s-a șmecherit și nici aceștia nu-i da și o ia peste picior ca nu a luat salariul de 2 luni și ca ce: "Stai tu în 400 de lei?"
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:31, 6 Mai 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Naivitatea se plătește, nu prea are ce face. Mai ales că banii ia scos de la ATM și ia dat în numerar..
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiindca naivitatea si invatatura costa, va invata si din aceasta situatie. Singura si-a taiat probele. Pacat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa fac o sesizare la politie pentru o teapa primita de ... catalinciprian catalinciprian As vrea sa fac o sesizare la politie pentru o teapa primita de la un prieten pentru niște bani 300 euro ce as putea sa fac nu îmi mai da bani am niște ... (vezi toată discuția)
Eroare atm: mi-a dat bani nesolicitați pe care încă nu i-am restituit. ce este de făcut, și care pot fi consecințele? Mihaileonte Mihaileonte Buna ziua. Va solicit sfatul/ajutorul in urmatoarea problema: In week end, duminica, am iesit cu familia in oras sa luam cina. Inainte sa plec spre casa, ... (vezi toată discuția)