avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Nelamurire de contopire
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Nelamurire de contopire

Buna ziua am si eu o intrebare legata de condamnarea mea.In anul 2016 luna februare am primit o condamnare in romania de 3 ani pentru abuz de incredere la care eu nu am fost prezent si stintat am fost in italia la care dupa circa de 8 luni am fost retinut in italia cu o alta problema de furt deci in luna octombrie am fost retinut de politia italiana acum am o pedeapsa in italia de 3 ani si 2 luni la care sunt pe domiciliar acum intrebarea este eu pot face contopirea de pedepse cu cea din romania sau ce trebuie sa fac sa le pot contopi va multumesc

Alte discuții în legătură

Drept penal amalia79 amalia79 Buna seara, Apelez la experiența dumneavoastră juridica cu speranta ca ma puteti consilia intr-o problema destul de delicata. Sotul meu este incarcerat ... (vezi toată discuția)
Transfer condamnat florin_tzache florin_tzache daca o pers este condamnata in italia si el are un mandat de executare definitiva in romania,poate fi transferat din italia in romania si sa se faca contopire ... (vezi toată discuția)
Fapte concurente- contopire pedepse constantinescucrauneaelena constantinescucrauneaelena Am si eu ceva antrebare legata de contopire.....Am o fapta facuta an romania an anul 2013 .a ranas defimitaiva an anul 2016 luna febroarie la pedeapsa 1 an si ... (vezi toată discuția)