avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fapte concurente- contopire pedepse
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fapte concurente- contopire pedepse

Am si eu ceva antrebare legata de contopire.....Am o fapta facuta an romania an anul 2013 .a ranas defimitaiva an anul 2016 luna febroarie la pedeapsa 1 an si 4 luni cu executare .An anul 2014 an comis o fapta an italia la care an fost condamnat cu executare 1 an si 2 luni........eu ma aflu arestat an italia acum executand pedeapsa primita aici.as vrea sa stiu cum se poate face contopirea ca am anteles ca sunt fapte concurente.va multumesc pentru ajutor aici an italia am ramas definitiv an 2015 (an romania nu a aparut ca sunt condamnat aici ......
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2016
constantinescucrauneaelena, utilizator
Dacă va aflați în Italia în detenție pe fapte de acolo pe legea italiana se va judeca cazul.
sunt an italia condamnat din 2015 ,pe alte fapte .fapta din romania este din 2013 ma judecat an romania an lipsa .am ramas definitin an italia an 2015 si an romania an 2016??????
an italia sunt judecat si condamnat pe legile lor si an romani pe ale noastre romanesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat european Ionealex Ionealex Buna seara am si eu o antrebare , sunt arestat perventiv an franta nu sunt anca condamnat si mia venit si mandatul european din romania care am o ... (vezi toată discuția)
Transfer condamnat florin_tzache florin_tzache daca o pers este condamnata in italia si el are un mandat de executare definitiva in romania,poate fi transferat din italia in romania si sa se faca contopire ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor primite doar în străinătate MrNello MrNello Buna ziua. Întrebarea mea este următoarea : x se afla in detenție in Elveția executând o pedeapsă de 3 ani , in aceasta perioada a mai fost condamnat ... (vezi toată discuția)