avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme cu Telekom
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme cu Telekom

Bună ziua!
Recent am avut niște nemulțumiri la telekom. Mai exact: am dorit modificarea unui abonament. După ce am sunat la telekom mi s-a dat nr unui agent din zona mea. La acel nr nu mi a raspuns nimeni. Am revenit la telekom afirmand ca asa ceva nu se poate si ca isi bat joc de clienti si... surprinzator m-a sunat acel agent al zonei(cred ca asa se numeste) de pe un nr diferit de cel pe care il primisem eu. I am spus care imi este dorința si cu atât am rămas. Nu mi a mai raspuns la telefon. Am revenit la telekom solicitand rezilierea contactului. Deși termenul de rezolvare a unei solicitări este 30 zile, nu am primit o rezolvare. Dupa cele 30 zile devin cu apel la telekom. Operatorul mi-a sugerat sa fac o solicitare scrisa ptr ca sunt procesate mai repede. Am facut acea solicitare si am trimis-o prin mail. Mi-au trimis confirmare ca e o solicitare validă si mai scria " rugăm contactați clientul petru clarificare taxare ETF". Din această fraza (am e-mailul salvat) am dedus eu ca cineva ma va contacta ptr a-mi comunica taxele de reziliere. Pe 22.01.2018 văzând ca nu ia legătura nimeni cu mine sun din nou la telekom. Prezint problema celui cu care vorbesc si il intreb chiar de 2 ori dacă există posibilitatea de a fi deconectat fără ca cineva să ia legatura cu mine in urma solicitări mele scrise. Acel domn ma asigură ca asa ceva nu este posibil, ca voi fi neapărată contactata de cineva( am conborbirea înregistrată). Pe 14.02.2018 am fost deconectata. Am sunat de atunci de 3 ori la telekom si am din nou două informații diferite. Doi dintre operatori mi au spus ca se poate face reconectare înregistrând o solicitare in acest sens, unul a spus ca nu se mai poate face nimic nr fiind in carantină. Pe cine sa iau in seama si ce sa fac? Cert este ca in continuare sunt deconectata si nu as fi ajuns aici daca as fi fost corect informată. As fi putut face o portare însă acum nu mai pot. De asta am si întrebat telefonic daca v-a lua cineva legatura cu mine inainte de deconectare. 
Ce as putea face acum? Am avea nevoie de nr vechi ptr ca suntem instituție de invatamant. Mai mult cum ramane cu aceste informații eronate pe care eu le-am primit?  Am toate inregistrarile telefonice si sunt convinsă ca si la dumnealor există. 
Cine raspunde de faptul ca in urma acestor informatii am rămas fără telefon, fax, internet ce ne au perturbat desfasurarea activitatii?
Ce pot face legal?
Cel mai recent răspuns: iulianna18 , utilizator 16:03, 19 Februarie 2018
Cu tot respectul pentru Dumneavoastra, aceasta este consecinta inconsecventei solicitarilor exprimate - initial ati formulat cerere de modificare, ulterior cerere de reziliere (chiar cerere de reziliere scrisa), iar ulterior v-ati exprimat nemultumirea cu privire la efectul produs ca urmare a cererii de reziliere. Atribuirea catre Dumneavoastra a vechiului numar de telefon este exclusiv la dispozitia operatorului .
Eu am sunat la Telekom sa intreb cum se procesează rezilierea si m-au asigurat de fiecare dată ca neapărat trebuie sa fiu contactată de cineva lucru care nu s-a întâmplat. Până la urmă aici e nemulțumirea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere repetat de telekom romania mobile sa imitu imitu Buna ziua, Rog suport juridic in a pune capat acestor repetate abuzuri facute de Telekom Romania Comunications SA, care nu se mai opresc. In data de ... (vezi toată discuția)