avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plata renunțării la facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plata renunțării la facultate

Bună! În vara acestui an (2017) , am fost admisă la buget la o facultate in București . De curând am hotărât să renunț la aceasta și să reîncep o alta în toamnă. Vreau să plătesc anul la prima facultate pentru a o putea face pe a doua la buget. Întrebarea mea este următoarea : dacă merg acum să îmi retrag dosarul , voi plăti tot anul sau doar primul semestru cât am fost la facultate ?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 11:17, 19 Februarie 2018
Cel mai competent raspuns o sa-l primiti de la secretariatul facultatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare bursa facultate aditzaflyesaway aditzaflyesaway Buna ziua! Sunt studenta in anul I la buget la o facultate de stat. Problema este ca vrea sa renunt la facultate din cauza unor probleme financiare si sa urmez ... (vezi toată discuția)
Problema renuntare buget facultate Alberto213 Alberto213 Buna ziua! Sunt anul I la Politehnica București si vreau sa renunt. Anul trecut am dat la academia militara si am picat, anul acesta vreau sa dau iar. Am ... (vezi toată discuția)
Al doilea program de masterat slowmoose slowmoose Buna ziua! Acum 4 ani m-am inscris la un program de masterat de 2 ani (4 semestre). Din totalul celor 4 semestre am fost prezent doar in primul semestru, ... (vezi toată discuția)