avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună ziua. As dori sa stiu daca se poate executa silit o proprietate cota de 1/1 pe sotul meu achiziționată prin convenția separație de bunuri pentru o datorie a mea dinaintea căsătoriei. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ileana.21 , utilizator 11:01, 20 Februarie 2018
Cumva, in scopul de a evita executarea silita a fost incheiata aceasta conventie a separatiei de bunuri ?
Depinde când ati incheiat acea conventie , creditorul poate cere desfiintarea acesteia, daca se banuieste ca acest act a fost incheiat tocmai pentru ca dvs.sa nu mai aveti nici un fel de bunuri care pot fi executate pentru stingerea acelei datorii.
Nu pentru a scăpa de executare silită. Am achiziționat o locuinta prin credit ipotecar pe care doar sotul a putut sa il faca asa ca am hotarat sa fie doar pe numele lui. Deci el e singurul împrumutat la banca si tot el plătește ratele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii financiare in urma casatoriei Paula1984 Paula1984 Buna ziua!As dori si eu o lamurire.Urmeaza sa ma casatoresc iar viitorul meu sot este indatorat unei banci cu o suma destul de considerabila(rate neplatite ... (vezi toată discuția)
Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu o parere privind modul ... alrofa alrofa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu o parere privind modul de dobandire a dreptului de proprietate asupra unui bun imobil. Speta este următoarea: Unul ... (vezi toată discuția)