avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima inmatriculare

Buna seara! Am cumparat o masina in ianuarie 2008 pentru care am platit o taxa de inmatriculare, iar acum am aflat ca pot sa o recuperez. Pana cand pot depune cererea de restituire a acesteia? Multumesc1

Alte discuții în legătură

Recuperarea dif de taxa de prima inatriculare sosow sosow Buna seara Dupa cum se stie legea taxei de prima inmatriculare a fost modificata. Acum cei ce am platit aceasta taxa inainte de noua lege putem recupera ... (vezi toată discuția)
Taxa speciala pentru autoturisme madalina15 madalina15 Buna seara! Stiu ca se recupereaza taxa pe poluare, dar se poate recupera si taxa speciala pentru autoturisme (adica este taxa platita inainte de iunie/iulie ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Balan_Titus Balan_Titus Buna ziua. Am cumparat in luna august a anului 2008 o masina noua si am platit taxa de inmatriculare care se percepea atunci. Am auzit ca se poate recupera ... (vezi toată discuția)