avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Fiscal Auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Fiscal Auto

Am cumparat un autoturism de la o persoana cu contract de vinzare cumparare,proprietarul e din al judet se poate sami scoata fiscalul si sa mil trimeata prin Posta
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:09, 21 Februarie 2018
Ce fel de contract de vanzare cumparare ati incheiat in lipsa certificatului fiscal care este documnet obligatoriu de de pus de catre vanzator la inchierea documnetelor de tranzactionare vehicul ?
Vanzatorul poate sa comunice certificatul fiscal si prin posta cu confirmare de confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate trimite fiscalul auto prin posta? Ionut42 Ionut42 Am cumparat un autoturism de la o persoana iar proprietarul e din alt judet ma departe de mine se poate ca fiscalul sa mi-l trimeata prin Posta fara sa mai fiu ... (vezi toată discuția)
Actele vanzare auto Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism, care apartine tatalui meu si nu sunt familiarizat cu procedura de vanzare.Eu locuiesc in Bucuresti, iar masina ... (vezi toată discuția)
Problema fiscal AlinMR AlinMR Pe data de 10.01 am facut cu cineva un act de vanzare cumparare pentru o masina, iar dupa ce am semnat a zis ca imi da masina dupa ce scoate fiscalul si ... (vezi toată discuția)