avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Se poate trimite fiscalul auto prin posta?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Se poate trimite fiscalul auto prin posta?

Am cumparat un autoturism de la o persoana iar proprietarul e din alt judet ma departe de mine se poate ca fiscalul sa mi-l trimeata prin Posta fara sa mai fiu nevoit sa ma deplasez pina la proprietarul autoturismului? Se poate trimite fiscalul auto prin Posta fara sa ma mai deplasez in judetul de unde e proprietar in acte auto?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:07, 21 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate. Important este sa existe vointa.
Daca vanzatorul poate obtine certificatul fiscal,acesta poate fi comunicat prin corespondenta postala cu confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal auto Ionut42 Ionut42 Am cumparat un autoturism de la o persoana cu contract de vinzare cumparare,proprietarul e din al judet se poate sami scoata fiscalul si sa mil trimeata prin ... (vezi toată discuția)
Pot trimite prin posta actele executare? Imparatul Imparatul Pentru ca este foarte departe, tocmai la capatul tarii, paratul pe care trebuie sa-l execut, va intreb, daca pot trimite actele necesare si cereea de executare ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)