avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se pot recupera banii?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se pot recupera banii?

Buna seara! As vrea sa stiu ce solutie are mama mea in urmatoarea situatie'' dupa nunta surorii mele , nunta suportata integral de mama mea, la achizitionarea apartamentului surorii mele mama a facut un credit pe numele ei in care se stipuleaza ca este pentru achizitia unui apartament pentru fiica ei, iar banii pentru plata acestui apartament au plecat toti din contul mamei mele satbilind cu sora si cu sotul ei sa plateasca rata la banca. In urma divortului rata apartamentului nu a mai fost platita de niciunul dintre ei, cum poate mama sa isi recupereze banii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 21:40, 21 Februarie 2018
1. Prin mediere, situatie in care se incheie cu partile un Acord de mediere cu clauze de returnare a sumelor. Acordul se depune la instanta iar instanta pronunta o hotarare. Timpul si taxele se reduc substantial.
2. In instanta printr-o actiune in pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)
Tata, casatorit cu 3 descendenti, mi a donat 26299 m2 teren arabil, ... MIREA  FLORIN MIREA FLORIN Tata, casatorit cu 3 descendenti, mi a donat 26299 m2 teren arabil, actul stipulează,:\" prezenta donație face parte din cotitatea disponibila si o scutesc ... (vezi toată discuția)
Intretinere sau vanzare cumparare? cafea1 cafea1 Buna seara. CAre este varianta ideala pt intretinerea mamei cu posibilitatea de a evita despagubirea surorii mele pentru cuantumul rezervei succesorale dupa ... (vezi toată discuția)