madalyna 
	    	Utilizator

madalyna 
	    	Utilizator	    

CONST 
	    	Utilizator

CONST 
	    	Utilizator	    

kira 
	    	Utilizator

kira 
	    	Utilizator	    

camely 
	    	Utilizator

camely 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 SWS	                   

Buna ziua,
Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)
	                    SWS	                   

Buna ziua,
Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)

yomansart	                   

Buna ziua, as avea nevoie de sfatul dvs in legutura cu problema pe care o am:
    Lucrez la firma sefului meu din 27 mai 2008, ca tehnoredactor, meseria ... (vezi toată discuția)
	                    yomansart	                   

Buna ziua, as avea nevoie de sfatul dvs in legutura cu problema pe care o am:
    Lucrez la firma sefului meu din 27 mai 2008, ca tehnoredactor, meseria ... (vezi toată discuția)

izabela_pintece	                   

se poate schimba durata contractului de munca din perioada nedeterminata in perioada determinata? (vezi toată discuția)
	                    izabela_pintece	                   

se poate schimba durata contractului de munca din perioada nedeterminata in perioada determinata? (vezi toată discuția)