avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program ture radiologie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program ture radiologie

vreau sa va intreb daca e legal sa se lucreze 12 ore in lab radiologie?
mai nou ni se impune un program 12 cu 24.....???
multumesc!
lucram in 3 ture!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 15 Aprilie 2019
multumesc frumos!!!!
As avea și eu o mica intrebare, legea programului de 6ore in radiologie se aplică si pentru cei care lucrează la privat ? Sau privatul are dreptul de a desconsidera acest program de 6 ore și să impună un program stabilit de ei.
Legae este pentru sectorul bugetar.
In privat, programul de lucru se stabileste prin contractul individual de munca o data cu salariul, sporuri si alte drepturi in urma negocierii dintre patron si angajat.
Art. 117. C.mun.
Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.

In privinta stabilirii programului de munca si a modului de repartizare a acestuia pe zile angajatorul nu are decat obligatia de a aduce aceste chestiuni la cunostinta salariatilor si de a-l afisa la sediul sau.

Alte discuții în legătură

Important! buna seara, lucrez ca asistenta medicală de radiologie, am diploma ... AliceIoana03 AliceIoana03 Buna seara, lucrez ca asistenta medicală de radiologie, am diploma pentru aceasta profesie, 2 săptămâni nu am fost platita pentru “perioada de proba” ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru in anatomie patologica annabellaxannabella annabellaxannabella Buna ziua :) Imi puteti spune conform carei legi timpul de lucru este de 6 ore in laboratoarele de anatomie patologica? Se aplica aceasta lege si in domeniul ... (vezi toată discuția)
C.m.i. cim ?? denisa2011 denisa2011 Buna ziua Am de facut un cim la un dr pe CMI, cu cate ore au ei dreptul sa lucreze?8 sau 6 ore/zi?cum se face un cim?este cf Codului Muncii sau mai au ceva in ... (vezi toată discuția)