avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe cont detinut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe cont detinut

Buna ziua,
Se poate pune poprire pe contul unui detinut? Ma refer la firmele de recuperare, in conditiile in care cel condamnat nu executa o pedeapsa cu prejudiciu. Nu are nici o legatura pedeapsa cu creanta pentru care il urmareste firma de recuperare. Este legal sa intervina o firma de recuperare si sa-i blocheze detinutului contul in care ii vireaza familia bani?
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Alina Cozma - Evaluator ANEVAR , Evaluator 10:10, 26 Februarie 2018
Daca exista o sentinta definitiva in acest sens, banca va pune poprire pe cont

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri valetul valetul Buna seara, prin bunavointa dumneavoastra, daca se poate, doresc sa obtin raspuns la urmatoarele 3 intrebari: 1).Detin un cont la o banca in care imi ... (vezi toată discuția)
Executarea unui cont al unei terte persoane in vederea recuperarii pensiei de intretinere minor desirelia75 desirelia75 cum se poate actiona in instanta in urmatoarea situatie: -fostul sot obligat la plata pensiei de intretinere minor in cuantum de 25%din venitul net lunar isi ... (vezi toată discuția)
Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)