Alina Cozma - Evaluator ANEVAR 
	    	Evaluator

Alina Cozma - Evaluator ANEVAR 
	    	Evaluator	    

~ final discuție ~
 valetul	                   

Buna seara, 
 prin bunavointa dumneavoastra, daca se poate, doresc sa obtin raspuns la urmatoarele 3 intrebari:
 1).Detin un cont la o banca in care imi ... (vezi toată discuția)
	                    valetul	                   

Buna seara, 
 prin bunavointa dumneavoastra, daca se poate, doresc sa obtin raspuns la urmatoarele 3 intrebari:
 1).Detin un cont la o banca in care imi ... (vezi toată discuția)

desirelia75	                   

cum se poate actiona in instanta in urmatoarea situatie:
-fostul sot obligat la plata pensiei de intretinere minor in cuantum de 25%din venitul net lunar isi ... (vezi toată discuția)
	                    desirelia75	                   

cum se poate actiona in instanta in urmatoarea situatie:
-fostul sot obligat la plata pensiei de intretinere minor in cuantum de 25%din venitul net lunar isi ... (vezi toată discuția)

rogosz_radu	                   

am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)
	                    rogosz_radu	                   

am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)