avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto 2013

Ce putem face daca nu avem chitanta de la taxa de poluare ,aceasta a ramas la serviciu înmatriculare,in cazul cand dorim sa recuperam taxa?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 21:18, 23 Februarie 2018
Cererea se poate formula, urmând a se efectua verificări care sa confirme efectuarea platii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare 2011 cip_alba cip_alba Buna, As dori sa imi spuneti care este procedura de recuperare a taxei de poluare pe care am platit-o in 6 iulie 2011 pentru autoturismul achizitionat din ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare dutoiu dutoiu As dori un model de cerere de chemare in judecata a Prefecturi Judetului Prahova reprezentanta teritoriala a Guvernului Romaniei pentru recuperarea Taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)