avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Pentru înregistrare unui vehicul
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Pentru înregistrare unui vehicul

Am fost la primăria din comuna unde am domiciliu si să înregistrez o mașina si ca urmare am fost refuzat ca am amendă ne plătită contabilă o zis nu pot să-ți înregistrez mașina la primărie pentru că o da primarul afara dela locul de muncă și primarul o zis sa plătesc amenda si ma înregistrează intrebarea mea este legal ce face primarul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:38, 24 Februarie 2018
Pentru taxele locale se achita mai intai amenzile, dupa care se achita taxele aferente exercitiului curent. Insa, in ceea ce priveste "luarea in evidenta fiscala" lucrurile n-ar trebui "asimilate"......
Este o masura la limita legii justificata prin interesul primariei de va obliga sa achitati initial debitele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege ma obliga sa platesc niste amenzi anterioare la momentul inmatricularii unui autoturism? manunicoleta manunicoleta buna va rog sa-mi spuneti ce lege ma onbliga sa platesc niste amenzi anterioare la momentul inmatricularii unui autoturism (vezi toată discuția)
Concesionare mijloace transport de catre primarii contexaudit contexaudit firma de trasport in comun (o societate pe actiuni care apartine primariei) achizitioneaza mijloacele de trasport in baza unui contract de leasing ... (vezi toată discuția)
Are voie primaria sa nu incaseze impozitul pe anul in curs daca ai restante? terorista2012 terorista2012 Primaria are voie sa nu incaseze impozitul pe casa ,teren si salubritate pe anul in curs daca pe anul trecut ai o amenda neachitata,si salubriatatea ... (vezi toată discuția)