avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Monitorizare audio la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Monitorizare audio la locul de munca

Buna ziua! Lucrez la receptia unei sali de fitness si as vrea sa știu daca este legala înregistrarea audio. Problema mea este, ca am aflat de curând ca sunt însărcinata si urmează in cateva zile sa informez si angajarorul, prin scrisoarea medicala. Insa, cred ca, au aflat de acest aspect, prin faptul ca au montate microafoane si mi e teama sa nu ma dea afara, inainte sa reusesc sa le aduc scrisoarea. Sper ca am reușit sa ma fac înțeleasa. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 27 Februarie 2018
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac daca am semnat demisia lylyka lylyka Buna ziua ! Am si eu o nelamurire cu privire la ce mi s-a intamplat. Lucrez la o firma din octombrie 2009 si contract individual de munca mi s-a facut abia ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea audio-video in cancelarie, legal sau abuziv? oanabadger oanabadger Buna seara. Lucrez la o scoala privata unde exista camere de supraveghere audio-video peste tot: sali de clasa, holuri, cantina, inclusiv cancelarie. In ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dețin un srl. băiatul meu este polițist și absolvent ... Popescu.Ionela Popescu.Ionela Bună ziua. Dețin un srl. Băiatul meu este polițist și absolvent de kinetotetapie. Cum poate sa lucreze legal la o sala de fitness după programul de ... (vezi toată discuția)