avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce fac daca am semnat demisia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce fac daca am semnat demisia

Buna ziua ! Am si eu o nelamurire cu privire la ce mi s-a intamplat. Lucrez la o firma din octombrie 2009 si contract individual de munca mi s-a facut abia acum 2 luni 15 martie 2010 cand am semnat contractul de munca am semnat si cererea de angajare dar ne-au obligat sa semnam si demisiile spunand ca nu va fii nici o problema.:OEu am aflat de curand ca sunt insarcinata in 2 luni si as avea nevoie de niste raspunsuri de la dvs in aceasta privinta. Ma pot da afara ?Chiar daca sunt insarcinata ?Am facut o cerere instiintandu-i ca sunt insarcinata si urmeaza sa merg la medic sa imi dea si o scrisoare medicala apoi sa le trimit impreuna la contabila e cam complicat ca eu muncesc in C-ta si firma este in Bucuresti credeti ca dupa ce le trimit cererea si scrisoarea medicala ma pot da afara pt ca am semnat demisia odata cu CIM?Mentionez ca firma este in franciza si sefii mei de aici cand vor afla ma pot da ei afara?Contractul mi l-au facut cei de la Bucuresti si cand am cerut o adeverinta pt medic sefii mei care m-au angajat de aici pe cei de la Bucuresti nu ii cunosc au spus ca sa ma interesez eu la Bucuresti ca nu ei mi-au facut actele.Este o problema daca este in franciza ?Nu cei del a bucuresti m-au angajat ci cei care au luat in franciza ei pot face ceva in legatura cu demisia care am semnat-o?Adica ma pot da ei afara chiar daca contractul nu l-au facut ei adica firma lor?Va multumesc!Astept rasp.
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2010
lylyka, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 24 Mai 2010
Nu cred ca se vor prevala de demisie deorece indeminizatia de crestere copil este acordata de stat nu de firma.
Va multumesc f mult pt raspuns!
Nu trebuia sa semnati demisia ... angajatorul se poate prevala de acest lucru, in cazul in care doreste sa va dea afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am anuntat ca sunt insarcinata si mi-au spus ca vor face restructurari lylyka lylyka Buna ziua poate ma ajuta cineva cu niste sfaturi in legatura cu problema care o am.Sunt angajata la o firma luata in franciza iar sefii sunt in Bucuresti cei ... (vezi toată discuția)
Demisie anuntata prin posta georgiana23 georgiana23 Buna seara, Lucrez de 2,8 ani intr-o institutie privata si am decis sa-mi dau demisia,caci altfel voi fi dat afara in baza art. 61 litera D si imi este frica ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi cere demisia nataliaz nataliaz Buna ziua, sunt agnajata unei companii de aprox 3 ani. La inceputul lunii ianuarie 2014 am aflat ca sunt insarcinata. Am anuntat conducerea firmei si am ... (vezi toată discuția)