avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În fișa medicală a copilului meu apar diverse boli ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În fișa medicală a copilului meu apar diverse boli de care nu a suferit și tratamente de care nu a beneficiat. Ce pot face pentru a soluționa problema și în ce fel mă poate afecta acest lucru?

Buna ziua.Am o fetita in varsta de 11luni. De cand s-a nascut am inscris-o la medicul meu de familie. Saptamana trecuta am dorit sa schimb medicul, am fost la dumneai, am solicitat fisa medicala a copilului si surpriza. Copilul meu nu a fost bolnav niciodata, nu am fost la consultatii la medic pt nici o afectiune in schimb in fisa ei apareau diverse boli cu diverse simptome explicate si tratamente pt acestea. Fisa medicala e mincinoasa si neconforma cu realitatea. Ce pot face pt a solutiona problema si in ce fel ma poate afecta acest lucru? Oare de ce s-a recurs la asemenea fapte? Se pot scoate medicamente gratuite in numele copilului meu fara stirea mea?
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gianina Cosmina , utilizator 16:20, 7 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ar strica daca ati sesiza Casa de asigurari de sanatate din judetul dvs. in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Diagnostice fictive in fisa au fost cel mai probabil introduse pt a deconta consultatiile; cativa banuti in plus. Nu va poate afecta.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Medicamente gratuite pentru copil cu handicap lavi_cornelia lavi_cornelia Fiul meu minor are certificat de handicap Accentuat. Conform legii 448/2006 ar trebui sa beneficieze de ”accesl gratuit la asistenta medicala, medicamente ... (vezi toată discuția)
Cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate stelarman stelarman Imi puteti indica va rog cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate? Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Clexane ralucadenisatoma ralucadenisatoma Bună seara, Sunt însărcinată în 5 luni și fac injecțiile clexane. Luna aceasta când am fost la hematologie la spital, d-na doctor mi-a spus ca de ... (vezi toată discuția)