avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În fișa medicală a copilului meu apar diverse boli ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În fișa medicală a copilului meu apar diverse boli de care nu a suferit și tratamente de care nu a beneficiat. Ce pot face pentru a soluționa problema și în ce fel mă poate afecta acest lucru?

Buna ziua.Am o fetita in varsta de 11luni. De cand s-a nascut am inscris-o la medicul meu de familie. Saptamana trecuta am dorit sa schimb medicul, am fost la dumneai, am solicitat fisa medicala a copilului si surpriza. Copilul meu nu a fost bolnav niciodata, nu am fost la consultatii la medic pt nici o afectiune in schimb in fisa ei apareau diverse boli cu diverse simptome explicate si tratamente pt acestea. Fisa medicala e mincinoasa si neconforma cu realitatea. Ce pot face pt a solutiona problema si in ce fel ma poate afecta acest lucru? Oare de ce s-a recurs la asemenea fapte? Se pot scoate medicamente gratuite in numele copilului meu fara stirea mea?
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gianina Cosmina , utilizator 16:20, 7 Martie 2018
Buna ziua! Medicul dumneavoastra a furat cu siguranta bani emitand retete pe numele copilului. Si sotul meu a fost diagnosticat cu multi ani in urma cu diabet dar dupa prima consultatie, care a fost traumatizanta, nu a mai mers vreo 5 sau 7 ani la nici un medic, folosind produse naturiste si facand miscare. Acum vreo 3 ani a luat totusi decizia de a merge la un alt medic. Acesta a intrat pe CNP- ul sotului si i-a reprosat ca nu a mai fost la medic de vreun an!!!!! Erau vreo 7 de fapt!!! Ce puteti solicita dumneavoastra? Sa verificati existenta retetelor prin casa de asigurari si sa consultati fizic retetele pentru ca pe ele ar trebui sa fie semnatura si datele celui care a ridicat medicamentele in calitate de persoana imputernicita. Eu spre exemplu trebuia sa dau buletinul meu pentru a ridica o reteta a mamei mele, pana sa se introduca acele carduri. Acum mi s-a cerut cardul meu pentru a putea ridica reteta copilului.
Cred ca ar trebui ca fiecare dintre noi sa reactionam dur la aceste abuzuri care de fapt sunt din buzunarul nostru. De unde bani pentru conditii mai bune daca decontam retete cat pentru 19 milioane de oameni de grav bolnavi!!!! Chiar toti suntem bolnavi?
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
OanaSusu, utilizator
Buna seara. Nu stiu daca ati primit mesajul meu privat, nu reusesc sa va trimit, mi ati raspuns insa la cererea de prietenie. Va rog sa ma contactati la 0756 626 913, am nevoie de sprijinul dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Das 1234

De unde știți că nu o poate afecta ?
Este vorba despre istoricul sănătății unui copil. Acele mențiuni se păstrează pe viață.
Deci, o poate afecta foarte mult.

Duceți în derizoriu prea ușor anumite fapte și chestiunii ce pot avea urmări catastrofale.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
Quartila, utilizator
Consider ca medicul nu este atat de tampit sa ii fi trecut boli neuro psihice, initiatoarea discutiei ne poate lumina. Si chiar daca a trecut, exista solutii simple..dar daca vrei sa fii justitiar atunci spor la treaba, un sistem perfect de usi inchise care iti va risipi resurse pt a se ajunge probabil la o mustrare si plata pagubei produse.

Si apropos a ti vazut peste sa se imputa de la coada?! Ce faci cu diagnosticele din spital, ce faci cu lipsa de medicamente, cu lipsa spitalelor, ce faci cu lipsa finantarii, 200 ron cass lunar..minim pt serviciile primite este hotie. Avem nevoie de sisteme de asigurari de sanatate private si de optiunea de a le alege.

Quartila a scris:

@Das 1234

De unde știți că nu o poate afecta ?
Este vorba despre istoricul sănătății unui copil. Acele mențiuni se păstrează pe viață.
Deci, o poate afecta foarte mult.

Duceți în derizoriu prea ușor anumite fapte și chestiunii ce pot avea urmări catastrofale.

Erau mai multe episoade de deshidratare, diaree, febra diverse raceli , agitatie psihomotorie, plans in continuu(asa scria in fisa) iar ca si tratament erau mai multe cutii de siropuri, intre care predomina Nurofen, Panadol, Paracetamol supozitoare, Debridat si inca vreo cateva antibiotice,nu mai stiu cum se numesc dar am verificat atunci pe google sa vad ce sunt, ca nu stiam nici eu, saruri pt deshidratare. Si era specificat de mai multe ori, ca fetita consuma constant lapte praf fara lactoza. Plus ca era trecut, ca la domiciliul meu au fost facute consultatiile. In 6.07.2017 era o consultatie, tot la domiciliu, in care povestea domnia ei, ca fetita este agitata, plange fara oprire, are numeroase scaune apoase pe zi din cauza eruptiilor dentare, pt care era tratament specific din nou, plus un gel gingival. Ea atunci avea 3 luni. Primul dinte i-a aparut acum la 11 luni si un pic.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Gianina Cosmina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicamente gratuite pentru copil cu handicap lavi_cornelia lavi_cornelia Fiul meu minor are certificat de handicap Accentuat. Conform legii 448/2006 ar trebui sa beneficieze de ”accesl gratuit la asistenta medicala, medicamente ... (vezi toată discuția)
Cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate stelarman stelarman Imi puteti indica va rog cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate? Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Clexane ralucadenisatoma ralucadenisatoma Bună seara, Sunt însărcinată în 5 luni și fac injecțiile clexane. Luna aceasta când am fost la hematologie la spital, d-na doctor mi-a spus ca de ... (vezi toată discuția)